Praktijk Dael

Barry Dael, EFA EHP RFEA 

 

Second opinion

  

Een frisse blik

Ik kan me voorstellen dat je zeker van je zaak wilt zijn. Het is niet altijd makkelijk met alle emoties om alles te overzien wat er bij een scheiding geregeld dient te worden, want dat is best veel. Dan is een second opinion een goed idee. Ik geef een second opinion voor een vaste prijs.

Ik ga met je meekijken naar de alimentatieberekening, het ouderschapsplan en het echtscheidingsconvenant. Verder ondersteun ik je als je twijfelt of je er goed aan doet en bezie ik of je belangen wel goed behartigd zijn. 

Natuurlijk kijk ik ook naar de wettelijke regels, maar bovenal of de uitkomst aansluit bij de wensen. Ook maak je er attent op of er zaken ontbreken. Natuurlijk altijd met de blik op de toekomst gericht.

Ik heb een vast schriftelijk format ontwikkelt waarin ik je helder en duidelijk inzage geef in de afspraken die al staan in een concept scheidingsconvenant en/of ouderschapsplan. Hierbij geef ik je ook aan wat je straks in je portemonnee hebt.

Kwaliteit

Ik zie vaak scheidingsconvenanten die fiscale en juridische fouten bevatten. Voorkomen is altijd nog beter dan genezen, voorkom verrassingen achteraf. Zeker bij een scheiding; regel het goed nu het nog kan. 

Ook een beter gevoel hebben over de afwikkeling van de scheiding? Neem dan contact met mij op voor meer informatie en/of een afspraak. Hierdoor heb je de zekerheid dat je weet wat je tekent en dat geeft rust voor de toekomst.