Praktijk Dael

Barry Dael, EFA EHP RFEA 

 

Hypotheekadvies

 

Al ruim 20 jaar zit ik in de financiële dienstverlening. Ik sta voor een betrouwbaar, onafhankelijk en gedegen advies. Wanneer je dromen wilt verwezenlijken en van je uiteindelijke dromen in alle rust wilt genieten, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik help je graag verder;  wanneer je net start op de woningmarkt en je jouw eerste woning gaat kopen, je doorstroomt naar een grotere woning of wilt gaan verbouwen of verduurzamen.

Ook bij een second opinion voor je huidige hypotheek en/of het oversluiten hiervan.

Om je de beste dienstverlening te geven en uiteindelijk ook de beste hypotheek ben ik een unieke samenwerking aangegaan met De HypotheekFactory.

Ik geef het advies en de rest van de administratie wordt verzorgt door hen. Ik werk helder en transparant en verwijs je ook graag naar de website van De HypotheekFactory waar je een volledig stappenplan en prijsindicatie vindt.

Gratis oriëntatiegesprek

Neem met mij contact op voor het inplannen van een gratis oriëntatiegesprek.

Verduurzamen van je woning

Schrik je maandelijks van de torenhoge energierekeningen of wil je jouw steentje bijdragen aan het milieu? Dan is het waarschijnlijk een goed idee om jouw woning te verduurzamen.

Ik ben gecertificeerd adviseur duurzaam wonen. Ik help je graag verder om je inzicht te geven in jouw mogelijkheden. Voor meer informatie klik op onderstaande link.

Erkenningen

Ik ben aangesloten bij de Stichting Erkend Hypotheekadviseur (www.seh.nl) en de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planner (www.hypothecairplanner.nl)